SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade lätta lastbilar – Budgivning och fast pris

Här hittar du begagnade lätta lastbilar – genom budgivning på auktion och till ett fast pris. Alla är ordentligt testade med resultatet redovisat i fordonets annons. Så köper du en begagnad lätt lastbil genom budgivning och fast pris.

Märke
ShowMoreIcon
Modell
ShowMoreIcon
Drivmedel
ShowMoreIcon
Växellåda
ShowMoreIcon
Årsmodell
ShowMoreIcon
Pris i bilhandeln
ShowMoreIcon
Filter:
VolkswagenCloseIcon
CaddyCloseIcon
41 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 41 träffar

Begagnade lätta lastbilar till salu - Hitta och köp beg lastbilar på kvd.se

Ska du köpa en begagnad lätt lastbil?

På Kvdbil säljer vi mer än 26 000 fordon varje år vilket gör oss till en av Sveriges största marknadsplatser för begagnade fordon. Vi vill att det ska vara lätt att köpa lätt lastbil hos oss. Vi har därför sett till att alla lätta lastbilar som säljs genom oss har genomgått vårt gedigna KVD-test. Betyget och omdömet från testet hittar du sedan i lastbilens annons. Bland våra auktioner och lätta lastbilar till fast pris på kvd.se hittar du begagnade pick-ups och skåpbilar till salu. På kvd.se hittar du begagnade picks-ups i olika prisklasser med både täckta och öppna flak för att kunna lösa olika transportuppgifter.

Några av det pick-up modeller som förekommer på våra auktioner och till fast pris är bland annat Toyota Hilux och Nissan Navara. Varje vecka säljer vi ett stort antal begagnade skåpbilar i olika prisklasser på våra auktioner eller till fast pris. Här finns begagnade lätta lastbilar till salu i alla möjliga storlekar som är anpassade för just dina önskemål.

Begagnade lätta lastbilar till salu i hela Sverige

Kanske finns några av våra begagnade lätta lastbilar som du är intresserad av på annan ort. I så fall kan vi transportera lastbilen till den anläggning som passar dig bättre. Priser för transport hittar du i prislistan på vår sida om transport på kvd.se.

Är du istället intresserad av att sälja en lätt lastbil, kan vi hjälpa dig med detta. När du säljer din lätta lastbil genom oss tar vi hand om hela affären. Vi tvättar, städar och testar bilen inför försäljningen, värderar den och fotograferar innan den läggs upp till försäljning via auktion och till fast pris på kvd.se. När försäljningen är avslutad ser vi sedan till att ägarbytet sker, att pengarna hamnar på ditt konto och vi sköter all administration. Och skulle det mot förmodan uppstå problem efter försäljningen är det till oss på Kvdbil som köparen vänder sig.

ContactIconKontakt