SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Frågor och svar

Här har vi samlat svar på vanliga frågor för att hjälpa dig

SearchIcon
  • Start
  • ArrowRightIconHur vet jag var i säljprocessen min bil är?

Hur vet jag var i säljprocessen min bil är?

I samband med att du registrerar en intresseanmälan får du ett mail från oss att vi mottagit denna. Därefter håller vi kontakten med dig via mail och sms, och du kan hela tiden följa din bil under processen genom att logga in med din e-postadress och lösenord på kvdbil.se.

Har du inte fått något mail eller önskar annan information än du har tillgång till, ring vårt kundcenter så hjälper vi dig!

ContactIconKontakt