SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Sälj bilen – du slipper allt jobb

Det ska vara tryggt och smidigt att göra bilaffärer. Därför finns Kvdbil. Vi är Sveriges största marknadsplats för att sälja och köpa begagnade bilar och har genom åren sålt 300 000 fordon.

Det här gör vi åt dig

När du säljer bilen genom oss gör vi hela jobbet åt dig - som exempelvis tvätt, test, fotografering, marknadsföring och kontakten med alla potentiella köpare. Vi kan till och med hämta bilen åt dig. Det enda du gör är att välja tid och plats. Eventuella reklamationsärenden efter försäljningen behöver du inte heller bry dig om, även det tar vi hand om. Allt för att du ska få en smidig och trygg bilaffär.

Börja med uppskattat försäljningspris

Klicka nedan för att få ett uppskattat försäljningspris och göra intresseanmälan för att sälja en bil eller ett annat fordon.

Villkor:
Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

Fleet Manager - smidig hantering av företagets fordonsflotta

Vill du skapa ett konto i Fleet Manager?

Är du intresserad av att skapa ett konto till ditt företag inne i Fleet Manager är du varmt välkommen att kontakta oss. Melja oss på forsaljning@kvdbil.se eller slå oss en signal på 010-167 30 22. Och du, glöm inte att nämna ordet Fleetmanager Leasing när du kontaktar oss!

ContactIconKontakt