SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Såld

John Deere 4400 (Rep.objekt)

med frontlastare, skopa, gafflar & sopaggregat
2001/Diesel/Export: Nej
LocationIcon Tranås
IdIcon 7205205
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
92 500 kr
Avslutande bud exkl. moms
74 000 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

12 jun, 07:05

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

John Deere 4400 (Rep.objekt)

med frontlastare, skopa, gafflar & sopaggregat

Kort info

Ett reparationsobjekt. Traktor med frontlastare, skopa, gafflar & sopaggregat från John Deere.

Beskrivning

Mätarställning okänt.
Frontlastare, pallgafflar, gaffelläng 1200 mm, Fjärås sopaggregat,
Frontlastare: Ja

Traktorn startar men rullar inte. Säljes som reparationsobjekt . Fler fel än de beskrivna kan finnas. Se bilder för visuell skickbedömning.

Rost, skav och repor förekommer.
Se bilder för skickbedömning.
Fler fel än angivna kan förekomma.

Utrustning

 • Rotella

  ROTELLA_DESCRIPTION

  ROTELLA_DESCRIPTION

 • Sopaggregat Fjärås 520/1150

  SOPAGGREGAT_FJARAS_520_1150_DESCRIPTION

  SOPAGGREGAT_FJARAS_520_1150_DESCRIPTION

 • Skopa

  SKOPA_DESCRIPTION

  SKOPA_DESCRIPTION

 • Jordbruksdrag + kuldrag

  JORDBRUKSDRAG_KULDRAG_DESCRIPTION

  JORDBRUKSDRAG_KULDRAG_DESCRIPTION

 • Gaffelställ

  GAFFELSTALL_DESCRIPTION

  GAFFELSTALL_DESCRIPTION

Fakta

Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

 • Modellår2001
 • Mätarställning0 km
 • Första datum i trafik i Sverige2001-07-16
 • VäxellådaManuell
 • Antal nycklar1
 • FärgGrön
 • ChassinummerLV4400E349440
 • Maxlastvikt1 670 kg
 • Längd3 200 mm
 • Bredd1 500 mm
 • Höjd2 100 mm

Övrig information

 • SvensksåldJa
 • Kan exporterasNej
 • Avlyftbar momsJa

Står i

Tranås

Fordonet står ute hos säljande kund, en så kallad På plats-försäljning. Vid genomfört köp får du kontaktuppgifter och adress till säljaren.

Kvdbil samarbetar med ett flertal transportleverantörer och erbjuder våra företagskunder hjälp med att boka transport vid köp av fordon. Kontakta vårt Kundcenter så berättar vi mer.

Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

ContactIconKontakt