SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Erbjudande

Fri hämtning eller 1 000 kr rabatt

Vi hämtar bilen du ska sälja

Sommarplanerna börjar bokas in. Är det nu du passar på att sälja din bil för att köpa en ny, eller bara få lite extra klirr i semesterkassan? Oavsett vad, vi på Kvdbil sköter allt jobb kring försäljningen så att du kan pyssla med annat.

Två erbjudanden

1: Här bjuder vi på hämtningen

För att göra det ännu enklare för dig att sälja bilen kommer vi just nu och hämtar bilen kostnadsfritt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping (värde 995 kr).

2: Här ger vi dig 1 000 kronor rabatt

Bor du utanför nämnda städer? Inga problem! Oavsett var du befinner dig kan vi komma och hämta bilen. Nu får du 1 000 kronor rabatt på transportkostnaden!

Så tar du del av ditt erbjudande:

Uppge koden SOMMARBIL i samtalet med oss eller när du gör din intresseanmälan för att sälja en bil genom oss. Då ger vi dig fri hämtning av bilen (värde 995 kr), eller 1000 kronor rabatt på transportkostnaden – beroende på var i landet du bor.

Vad brukar en hämtning kosta?

Kostnaden för transporten beror bland annat på transportsträckans längd och på bilens storlek men oftast ligger kostnaden mellan 1 500 – 3 000 kronor. För att få ett exakt pris för just där du bor, ring vårt Kundcenter på 010 167 30 00.

Så säljer vi bilen åt dig

Här förklarar vi på under 3 minuter hur en försäljning går till; vi gör helt enkelt jobbet åt dig! Från start till slut, så att du knappt behöver lyfta ett finger. Ta en kik på filmen så berättar vi hur.

Villkor

*Erbjudandet gäller under perioden 2024-05-13 – 2024-05-26 när bilen säljs genom Kvdbil. Bilen måste vara inlämnad till försäljnings senast 2024-06-30. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

ContactIconKontakt