Transport av bilen

Vi på Kvdbil erbjuder dig som köpare av bil förmånliga transportlösningar, utifall att bilen du budat hem finns på en anläggning dit du har svårt att åka för att hämta den.

Vi finns på elva orter i Sverige från Luleå i norr till Malmö i söder och du väljer vilken anläggning du vill ha ditt fordon transporterad till. Transporterna sker på biltransportbilar och tar vanligtvis omkring en vecka (ca 14 dagar för Norrlandsorterna). När bilen kommit fram hämtar du den hos oss på Kvdbil precis som vanligt. 

För transporter erbjuder vi fasta priser mellan Kvdbil-anläggningar, enligt tabellen nedan. Priserna är inklusive 25 procent moms och avser transport av körbar personbil som är inom följande mått: L 5,0 x B 2,0 x H 1,7. Överstiger fordonet dessa mått ber vi dig kontakta vår kundtjänst för prisuppgift. En kostnad om 1 100 kr tillkommer för bil som behöver vinschas på biltransporten. Vid beställning av transport står köparen för kostnaden, även om köparen av någon anledning avstår från att köpa bilen. 

Här nedan är prislistan för transporter mellan Kvdbil-anläggningarna. Alla priser är angivna i SEK.

För mer information om transport, kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@kvdbil.se eller telefonnummer 010-167 30 00.