SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade maskiner – Budgivning och fast pris

Här hittar du ett brett utbud av bland annat begagnade grävmaskiner, dumpers, lastmaskiner, redskapsbärare, traktorer, gräsklippare samt väg- och anläggningsmaskiner – genom budgivning på auktion och till ett fast pris. Maskinerna står på en Kvdbil-anläggning eller på plats ute hos säljaren. Maskinens status beskrivs i annonsen efter ett standardiserat dokumentationsprotokoll. Läs mer om hur du köper maskiner och tunga fordon här.

Fordonstyp
ShowMoreIcon
Län
ShowMoreIcon
Märke
ShowMoreIcon
Årsmodell
ShowMoreIcon
Filter:
HydremaCloseIcon
0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Begagnade entreprenadmaskiner - köp grävmaskin, lastmaskin och minigrävare på kvd.se

Här hittar du alla begagnade entreprenadmaskiner som säljs i våra auktioner på nätet. Det finns många modeller från kända märken som Bobcat, Volvo, Caterpillar, Doosan, Hitachi och Komatsu. Var en grävmaskin eller minigrävare finns i landet står i varje objektbeskrivning. Du kan när som helst lägga bud och följa budgivningen.

Är du istället intresserad av att sälja en maskin, kan vi hjälpa dig med detta. När du säljer genom oss tar vi hand om hela affären.

ContactIconKontakt