SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Leasa en elbil från 3990 kr/mån

Fria mil, service och låg självrisk.

Vi hjälper dig med leasing

CheckmarkIcon

Leasa en begagnad elbil i 12 eller 18 månader. Fyll i intresseanmälan för att bli kontaktad av Kvdbils samarbetspartner iMove som hjälper dig vidare med ett bilabonnemang.

Leasa begagnad elbil

Vill du upptäcka fördelarna med att köra elbil? Korttidsleasa en begagnad elbil med fria mil, service och låg självrisk till en fast månadskostnad från 3990 kr/mån* genom iMoves bilabonnemang.

Du får en tydlig överblick av kostnaderna, där de flesta utgifter (och lite extra tillägg) redan är inräknade i den presenterade månadskostnaden.

Gäller både privatpersoner och företag. Bilen hämtas på någon utav Kvdbils eller iMoves anläggningar i hela Sverige.

Vad ingår?

Från 3990 kr/månad* ingår följande under bilabonnemanget:

  • Fria mil

  • Service

  • Däckbyte

  • Däckförvaring

  • Lägre självrisk än hos hyrbilsbolag

Vilka typer av bilar?

Hos iMove kan du välja bland begagnade elbilar som är max 3 år gamla begagnade elbilar till en fast månadskostnad. Du kan exempelvis välja emellan följande modeller* genom abonnemang på 12 eller 18 månader:


*Från-priset baseras på en abonnemangsperiod på 18 månader på en specifik bilmodell. Priset kan variera beroende på bland annat bilmodell och abonnemangsperiod. Utbudet av bilar hos iMove ändras kontinuerligt och ovan presenterade bilar, priser och information kan skilja sig från det faktiska utbudet. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Gäller både privatpersoner och företag. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt