SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Hej du, från Bilköparguiden!

Få rabatt! På vadå? Provisionskostnaden!

Har det blivit dags att sälja bilen? Du får just nu 1 500 kr rabatt på provisionskostnaden när du säljer din bil via Kvdbil. Vi gör dessutom hela jobbet åt dig – med test, tvätt, marknadsföring och kundkontakt. Ja, passa på!

Erbjudande: Få 1 500 kr rabatt på säljprovisionen

Uppge koden BG1500 när du gör en intresseanmälan om att vi ska sälja bilen åt dig, så får du 1500 kronor rabatt på provisionskostnaden.

Att sälja bilen – på mindre än 3 min:

Vi tar hand om allt

  • Vet du inte vad din bil är värd och vad du ska sälja den för? Vi värderar den åt dig.

  • Får du inte ihop logistiken? Lugn! Vi hämtar din bil.

  • Känns det som ett projekt att städa, tvätta, fota och dessutom visa upp bilen för köparen? Vi fixar! Från tvätt till foto till uppvisning.

  • Känns det svårt med eventuella reklamationer? Ingen fara! Vi tar hand om det också.

Villkor

Erbjudandet gäller under perioden 2024-04-22 – 2024-05-05 när Kvdbil säljer bilen åt dig, max 1 försäljning per privatperson och företag. För att ta del av erbjudandet behöver du ange kampanjkoden "BG1500" i din intresseanmälan. Bilen måste vara inlämnad till försäljning senast 2024-06-02. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt