SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Såld

Wirtgen W100

Asfaltsfräs
2007/905 h/Export: Ja
LocationIcon Helsingborg
IdIcon 7207442
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
288 500 kr
Avslutande bud exkl. moms
230 800 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

16 jul, 07:35

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

Wirtgen W100

Asfaltsfräs

Kort info

Smidig asfaltsfräs

Beskrivning

Asfaltsfräs
Fabrikat: Wirtgen
Modell: W100
Totalvikt: 5000
Utvändiga mått:
Längd 645 cm
Bredd 257 cm
Höjd 375 cm
Maskinbesiktning: Ingen uppgift
Körhastighet: 7
Drivmedel: Diesel

Nycklar: 1

Objektet startar vid dokumentationstillfället: Ja - Rullar

Hydrostatdrift
Däckskick: OK
Typ av hjul: Gummi
Drivning: Tvåhjulsdrivet
Styrning: Tvåhjulsstyrning

Utrustning

    Fakta

    Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

    • Modellår2007
    • ServicehistorikSaknas
    • ServicebokSaknas
    • Antal nycklar1
    • Maxlastvikt0 kg
    • Drifttimmar905 h
    • Längd6 450 mm
    • Bredd2 570 mm
    • Höjd3 750 mm

    Övrig information

    • SvensksåldNej
    • Kan exporterasJa
    • Avlyftbar momsJa

    Kvdbils anläggning

    Helsingborg

    Adress:

    Stenbrovägen 16

    25368 Helsingborg

    Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

    Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


    Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

    Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

    Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

    Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

    Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

    Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


    Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

    Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

    ContactIconKontakt