SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Såld

VAK V-4-40

Kylsläp
2015/Export: Ja
LocationIcon Umeå
IdIcon 7207639
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
77 500 kr
Avslutande bud exkl. moms
62 000 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris ej uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

17 jul, 08:38

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

VAK V-4-40

Kylsläp

Kort info

Besiktning godkänd till och med 2024-09-30

Beskrivning

Skåp - Kapacitet:
Höjd 300 cm
Längd 1203 cm
Bredd 255 cm

Bakgavellyft - Fabrikat:
Zepro

Kyl/Frysaggregat - Fabrikat:
Vector 1950 - se video

Mönsterdjup däck över 5mm: Ja

Brukats fram till försäljning: Ja

Övriga noteringar:
Dubbla lastplan i skåpet även taket höjbart

Rost, skav och repor förekommer.
Se bilder för skickbedömning.
Fler fel än angivna kan förekomma.

Utrustning

    Fakta

    Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

    • Modellår2015
    • Tillverkningsmånadmars 2015
    • Mätarställning0 km
    • Första datum i trafik i Sverige2015-04-02
    • FärgVit
    • ChassinummerYF9VAKV04F3022723
    • Maxlastvikt22 300 kg
    • Längd14 350 mm
    • Bredd2 600 mm
    • Höjd4 500 mm

    Övrig information

    • SvensksåldJa
    • Kan exporterasJa
    • Avlyftbar momsJa

    Står i

    Umeå

    Fordonet står ute hos säljande kund, en så kallad På plats-försäljning. Vid genomfört köp får du kontaktuppgifter och adress till säljaren.

    Kvdbil samarbetar med ett flertal transportleverantörer och erbjuder våra företagskunder hjälp med att boka transport vid köp av fordon. Kontakta vårt Kundcenter så berättar vi mer.

    Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

    Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


    Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

    Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

    Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

    Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

    Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

    Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


    Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

    Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

    ContactIconKontakt