SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Såld

Toro Groundsmaster 7210

Åkgräsklippare
2 697 h/Diesel/Export: Ja
LocationIcon Säffle
IdIcon 7198482
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
35 500 kr
Avslutande bud exkl. moms
28 400 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris ej uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

3 apr, 07:16

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

Toro Groundsmaster 7210

Åkgräsklippare

Kort info

Spakstyrd åkgräsklippare.

Beskrivning

Priser ovan presenteras för tillfället endast inkl. moms.

Klippaggregat med 3 st knivar.
Klippbredd: 1800 mm

Ringar till Klippaggregat bytt för ca 2 år sedan. Servad i egen verkstad.

Objektet är startat och provkörd kort sträcka på uppställningsplats. Startar utan bekymmer.
Se bilder för visuell skickbedömning.

Utrustning

 • Störtbåge

  STORTBAGE_DESCRIPTION

  STORTBAGE_DESCRIPTION

 • Brandsläckare

  BRANDSLACKARE_DESCRIPTION

  BRANDSLACKARE_DESCRIPTION

 • 2 wd

  2_WD_DESCRIPTION

  2_WD_DESCRIPTION

Fakta

Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

 • Chassinummer311000213
 • Maxlastvikt0 kg
 • Drifttimmar2 697 h
 • Längd3 200 mm
 • Bredd2 000 mm
 • Höjd1 800 mm

Övrig information

 • SvensksåldJa
 • Kan exporterasJa
 • Avlyftbar momsJa

Står i

Säffle

Fordonet står ute hos säljande kund, en så kallad På plats-försäljning. Vid genomfört köp får du kontaktuppgifter och adress till säljaren.

Kvdbil samarbetar med ett flertal transportleverantörer och erbjuder våra företagskunder hjälp med att boka transport vid köp av fordon. Kontakta vårt Kundcenter så berättar vi mer.

Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

ContactIconKontakt