SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Såld

Stihl FS460 C & FS490 C

Röjsågar med Xtreme sele, 10 st
Export: Ja
LocationIcon Åkersberga (Brännbacken)
IdIcon 7206836
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
25 500 kr
Avslutande bud exkl. moms
20 400 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

12 jun, 07:09

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

Stihl FS460 C & FS490 C

Röjsågar med Xtreme sele, 10 st

Kort info

Begagnade röjsågar i brukskick som kan har service- och renoveringsbehov.

Beskrivning

Totalt 10 st röjsågar Stihl med tillhörande sele Xtreme enligt nedan;
Nr1: Modell FS490C
Nr2: Modell FS460C
Nr3: Modell FS460C
Nr4: Modell FS490C
Nr5: Modell FS460C
Nr6: Modell FS460C
Nr7: Modell FS460C
Nr8: Modell FS490C
Nr9: Modell FS490C
Nr10: Modell FS490C
Samtliga sågar saknar bränsle och startar ej. Funktion okänd.

Utrustning

    Fakta

    Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

    • Mätarställning0 km
    • Maxlastvikt0 kg
    • Längd2 000 mm
    • Bredd2 000 mm
    • Höjd500 mm

    Övrig information

    • SvensksåldJa
    • Kan exporterasJa
    • Avlyftbar momsJa

    Kvdbils anläggning

    Åkersberga (Brännbacken)

    Adress:

    Brännbacksvägen 4

    18491 Åkersberga

    Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

    Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


    Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

    Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

    Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

    Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

    Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

    Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


    Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

    Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

    ContactIconKontakt