SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Robopac Genesis Futura

Sträckfilmsrobot / Plastmaskin
2012/Export: Ja
LocationIcon Halmstad
IdIcon 7192525
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Inga bud
Avslutande bud exkl. moms
20 800 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris ej uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

19 feb, 08:30

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

Se liknande bilar

Robopac Genesis Futura

Sträckfilmsrobot / Plastmaskin

Kort om fordonet

OBS! Utrustningen skall vara nedmonterad och avhämtad inom 15 arbetsdagar efter avslutad auktion. Tidsåtgång för nedmontering beräknas till ca 2 arbetsdagar. Köparen ansvarar och bekostar själv nedmontering, lastning och transport. Nedmontering skall utföras av fackmannamässig/behörig personal. Säljaren kan också vara behjälplig med nedmontering, transport och installation mot pristillägg.

Beskrivning

Priser ovan presenteras för tillfället endast inkl. moms.

Inplastningsmaskin/anläggning för pallgods.
Kapacitet ca 50 pall/h.
Anläggningen säljes komplett med inmatningsstativ, plastningsrobot, utmatningsstativ med sidoförflyttningsrobot. Skyddsstaketet runt maskinen ingår.
Mått: Anläggningen kräver en plats om 7x12m, detta inkluderar plats för galler/maskinskydd.

Dokumentation och en del reservdelar ingår.
Servad enligt rekommenderade intervall, fullt fungerande.

Säljaren har servat maskinen löpande. Krav är att anläggning tas ned av fackmannamässig person. Se gärna film för att se funktioner testas. Maskinen bedöms vara i gott bruksskick. Se bilder samt film för maskinen i drift.

Pris idag ca 1mkr.

Utrustning

    Fordonsfakta

    Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

    • Modellår2012
    • Mätarställning0 km
    • Maxlastvikt0 kg

    Övrig information

    • SvensksåldJa
    • Kan exporterasJa
    • Avlyftbar momsJa

    Fordonet står i

    Halmstad

    Fordonet står ute hos säljande kund, en så kallad På plats-försäljning. Vid genomfört köp får du kontaktuppgifter och adress till säljaren.

    Kvdbil samarbetar med ett flertal transportleverantörer och erbjuder våra företagskunder hjälp med att boka transport vid köp av fordon. Kontakta vårt Kundcenter så berättar vi mer.

    Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

    Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


    Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

    Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

    Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

    Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

    Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

    Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


    Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

    Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

    Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

    ContactIconKontakt