SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

CMT CHOJNICE

Tippsläp
2020/Export: Ja
LocationIcon Malmö
IdIcon 7202703
PickUpIcon Lastning erbjuds ej

Budgivning

Avslutande bud inkl. moms
180 600 kr
Avslutande bud exkl. moms
144 480 kr

Budgivning avslutad

Reservationspris ej uppnått
InfoIcon

Auktionen avslutades:

16 jul, 07:20

Hitta en liknande

Vi kan hjälpa dig hitta en liknande bil. Du kan skapa en bevakning och få koll på när liknande bilar kommer ut till försäljning.

CMT CHOJNICE

Tippsläp

Kort info

Besiktigas senast 2024-08-31 Senast godkända besiktning 2023-09-21

Beskrivning

Info:
Tippsläp
Längd på flak invändigt 5230 mm
Mönsterdjup däck över 5mm: Ja
Brukats fram till försäljning
Spridarläm saknas

24000 kg Totalvikt.
18640 kg Lastvikt.

SKJUTBAR DRAGSTÅNG.
MIN LÄNGD: 9240 MM.
MIN KOPPLINGSAVSTÅND: 9140 MM.

Se bilder för egen bedömning av skick
Rost, repor och bucklor förekommer

Utrustning

 • Tippflak

  TIPPFLAK_DESCRIPTION

  TIPPFLAK_DESCRIPTION

 • ABS

  ABS_DESCRIPTION

  ABS_DESCRIPTION

 • Luftfjädring

  LUFTFJADRING_DESCRIPTION

  LUFTFJADRING_DESCRIPTION

 • Skivbroms

  SKIVBROMS_DESCRIPTION

  SKIVBROMS_DESCRIPTION

  Fakta

  Informationen kommer från transportstyrelsens vägtrafikregister. Kvdbil ansvarar ej för eventuella felskrivningar.

  • Modellår2020
  • Tillverkningsmånadjanuari 2020
  • Mätarställning0 km
  • Första datum i trafik i Sverige2020-03-07
  • ChassinummerSW9PT122PK1CH3331
  • Maxlastvikt18 640 kg
  • Längd10 605 mm
  • Bredd2 545 mm
  • Höjd2 580 mm

  Övrig information

  • SvensksåldJa
  • Kan exporterasJa
  • Avlyftbar momsJa

  Står i

  Malmö

  Fordonet står ute hos säljande kund, en så kallad På plats-försäljning. Vid genomfört köp får du kontaktuppgifter och adress till säljaren.

  Kvdbil samarbetar med ett flertal transportleverantörer och erbjuder våra företagskunder hjälp med att boka transport vid köp av fordon. Kontakta vårt Kundcenter så berättar vi mer.

  Köpvillkor – maskiner, tunga lastbilar och fritidsfordon

  Detta fordon säljs enbart till registrerade företagskunder. Har du en enskild firma ska du också registrera dig som företagskund. Om du inte redan har ett förtagskonto, kan du enkelt skapa ett här.


  Alla tunga fordon och maskiner som säljs på kvd.se grundar sina fordonssbeskrivningar på information från säljaren samt det som framkommer när Kvdbil gör en visuell dokumentation av fordonet. Ingen teknisk besiktning av fordonet har genomförts. Se alltid bilder och film för skickbedömning. Det kan finnas andra fel i fordonets skick- och funktionsbeskrivning än vad som beskrivs på kvd.se.

  Fordonet kan ha företagsnamn/logotyper dolda på bilder i annonsen. Logotyper och liknande dekaler kommer då att sitta kvar vid försäljning. Köparen ansvarar själv för eventuell avtextning.

  Det är av största vikt att köpande kund själv alltid ombesörjer fullständig kontroll av fordonets skick och funktion vid upphämtning av fordonet. Alla fel eller brister som skiljer sig från fordonsbeskrivningen skall informeras till Kvdbil omgående, innan fordonet transporteras från platsen. Köparen, säljaren och Kvdbil behöver hantera eventuella fel eller avhopp innan fordonet lämnar säljaren eller Kvdbils anläggningar. Om köparen inte kontrollerar fordonet på plats utan genom att speditör transporterar det direkt från platsen, är denne ansvarig för att speditören kontrollerat ofordonet. Detta gäller om såväl köparen själv eller genom Kvdbil ombesörjer transport.

  Om köparen lämnar upphämtningsplatsen med fordonet ser vi det som ett godkännande av fordonets skick. Anmärkningar, överklaganden eller reklamationer som sker efter att fordonet transporterats från säljplatsen godtas inte av Kvdbil vid köp av näringsidkare.

  Fordonet kan komma att brukas fram till genomförd försäljning och utleverans till köpare. Mätarställning, brukstimmar och skick kan därför komma att skilja sig vid utleverans från fordonsbeskrivning på kvd.se.

  Kvdbil agerar alltid förmedlare åt säljande part vid varje försäljning. Kvdbil lämnar inte några garantier på förmedlade fordon. I undantagsfall kan garantier lämnas från uppdragsgivaren alternativt tillverkaren. Detta framkommer i så fall i fordonsbeskrivningen.


  Observera att det är köparens ansvar att arrangera lastning, transport samt eventuellt transporttillstånd som krävs för hämtning av fordonet som annonseras på kvd.se.

  Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

  Läs mer om våra köp- och medlemsvillkor för företagskunder.

  ContactIconKontakt