Villkor tävling hotellövernattning

Kvdbils tävling om att vinna en hotellövernattning för två är öppen för personer över 18 år. Värdebeviset går att använda till och med 2023-06-30 och bokningsvillkoren varierar beroende på valt hotell eller herrgård.

Du deltar i tävlingen genom att:

  1. Följa Kvdbils Instagram
  2. Skriv en kommentar under tävlingsinlägget där du delar med dig av ett ställe i Sverige fler borde passa på att upptäcka. I samma kommentar, tagga en kompis du vill roadtrippa med.

Det är en (1) person som vinner en herrgårdsövernattning för två, inklusive frukostpaket. Tävlingen pågår från 2022-05-19 till 2022-06-06.

Vinnaren utses av vår jury och kommer att meddelas via direktmeddelande på Instagram från Kvdbils konto @kvdbil den 8/6 2022.

Kvdbils anställda kan ej delta i tävlingen. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. Om vi inte kommer i kontakt med vinnaren en vecka efter det första försöket till kontakt kommer vinnaren att diskvalificeras från tävlingen och en ny vinnare dras.

Genom att delta i tävlingen antas att deltagaren har accepterat dessa villkor. Tävlingen arrangeras av Kvdbil AB och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram.

ContactIcon
Kontakt