Cruisa på två hjul
Vinn en cykel!

2022-06-20: Tävlingen avslutad!

Vi på Kvdbil älskar att cruisa, vare sig det är på fyra hjul eller två. Nu har du chansen att rulla mera på två!

När det passar låter vi ibland bilen stå och då hoppar vi gärna på cykeln. 

Vinn en Vélosophy® Comfort Edition

Vinsten består av en perfekt pendlarcykel från Vélosophy (värde 12 490 kronor), det svenska märket som tillverkar stilfulla cyklar i återvunnen aluminium.

210929 Velosophy 096 silver orange 1

Om cykeln du kan vinna

Vélosophy Original® Comfort Edition är en klassisk modell i ny tappning med en lättvikts aluminiumram, läderdetaljer och hög snygghetsfaktor. Du får en bekväm, upprätt, sittställning och cykeln är utrustad med bland annat fem växlar, cykelkorg och skivbromsar (värde 12 490 kronor).

Ram: 6061 Återvunnen aluminium
Korg: 6061 Återvunnen aluminium
Sadel: Gyes läder
Handtag: Gyes läder
Bromsar: Shimano rulle/trumma
Växlar: Shimano Nexus 5 - växelnav
Däck: Kenda 700x35C
Vikt: 14 kg

h210929 Velosophy 129 silver orange 2

Bra att veta om tävlingen

Hur utses vinnaren?

Vinnaren drar slumpvis av de som svarat på tävlingsfrågan "Vart vill du cykla i sommar?" samt börjar prenumerera på Kvdbils nyhetsbrev. Beslutet kan inte överklagas.
Om jag vinner, hur får jag cykeln?
Cykeln skickas från Vélosophys lager och eventuell frakt betalas av vinnaren.
Hur länge pågår tävlingen?
Tävlingen pågår mellan 2022-06-07 - 2022-06-19.

Vélosophy – Part bicycle. Part philosophy

Vélosophy är ett cykel- och lifestyle-märke från Sverige. Och det enda cykelmärket i världen med ett ”one for one-löfte” – vilket betyder att för varje Vélosophy som säljs donerar bolaget en cykel till en flicka i ett utvecklingsland till stöd för hennes skolgång.

Donerar cyklar till flickor i utvecklingsländer

Vélosophy strävar efter är att vara och upplevas som annorlunda – på ett bra och etiskt sätt. Och det är en av anledningarna till att de donera cyklar till skolflickor i utvecklingsländer. 

"Det finns fler än 11 miljarder flickor under 18 år i världen, flickor med potential att bli den största generationen av kvinnliga ledare entreprenörer och change-makers som världen någonsin har sett om de bara får chansen. Ska de lyckas måste vi skapa förutsättningar, erkänna dem, räkna med dem – och investera i dem”, säger Jimmy Östholm Founder Vélosophy.

KVD 6

Villkor

Kvdbils tävling om att vinna en Vélosophy Original® Comfort Edition är öppen för privatpersoner över 18 år. Tävlingen pågår mellan den 2022-06-07  och 2022-06-19 och vinnaren kommer kontaktas via mejl efter att tävlingsperioden är avslutad.

Du deltar i tävlingen genom att signa upp dig på Kvdbils nyhetsbrev och besvara tävlingsfrågan i formuläret som deltagare kommer åt via denna sida. Kvd-koncernens anställda kan ej delta i tävlingen. Det är totalt en (1) vinnare som tilldelas priset – en Vélosophy Original® Comfort Edition (värde 12 490 kronor).  Läs fullständiga vinst- och tävlingsvillkor här.

ContactIcon
Kontakt