Vår roll - filmer om KVD

KVD är en oberoende marknadsplats som erbjuder trygghet för både köpare och säljare av begagnade bilar, båtar och fritidsfordon.

Vi säljer inga egna objekt utan förmedlar andras, vilket ger oss en oberoende ställning som möjliggör att vi tar vara på både köparens och säljarens intressen. Vi arbetar för att föra samman seriösa säljare och seriösa köpare och hjälper dem att genomföra trygga affärer med varandra. 
 
Alla varor som säljs genom vår marknadsplats har genomgått ett oberoende test av professionella tekniker och resultaten dokumenteras och redovisas under varje objekt på webbplatsen. Dessa noggranna tester uppskattas av såväl våra säljande som köpande kunder, då köpkraften på vår marknadsplats stärks och potentiella köpare vet skicket på den bil eller annat fordon som de lägger bud på. 
 
Vi på KVD tar hand om hela din affär som säljare, från första samtal till dess att pengarna finns på säljarens konto. Och för våra köpande kunder hjälper vi till med allt pappersarbete och erbjuder prisvärda finansieringslösningar, garantier, försäkringar och transporter. Hela köp- och säljprocessen är fullständigt transparant, till fördel för såväl säljare och köpare. Båda parter kan följa budgivningen i realtid och omedelbart se när ett nytt bud läggs. På så vis gör vi på KVD försäljningsprocessen enkel, riskfri och lönsam för både köpare och säljare.

 

Är du nyfiken på KVD och hur vår verksamhet fungerar bakom kulisserna?

Första minuten i bilen

Vi frågade några köpare om vi fick filma första minuten när de hämtar sin nya begagnade bil hos oss - det fick vi.