Vår arbetsplats

Balans i livet

Vi är en modern arbetsgivare och det är viktigt för oss att våra medarbetare har balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård, en av marknadens bästa privata sjukvårdsförsäkringar och föräldrapenningtillägg. I den mån det är möjligt finns möjlighet till flexibel arbetstid.

Kompetensutveckling

Vi tycker om att se våra medarbetare växa. Vårt mål är att samtliga medarbetare ska ha årliga utvecklingssamtal, individuella mål och en individuell utvecklingsplan. Planen tas fram i dialog mellan chef och medarbetare. Genom detta säkerställer vi att kompetensutvecklingen sker i samklang med verksamhetens och individens behov. Samtliga våra nyanställda får även lära sig mer om KVD genom vår KVD-skola som ges två gånger per år.

På KVD bjuds alla medarbetare årligen in till ett möte som sträcker sig över ett dygn. Där våra medarbetare, i mindre grupper, får möjlighet att ställa frågor direkt till VD och ledning.  De får insyn i hur det går för företaget, vart vi är på väg och vad som är på gång, samt mycket mer. Många av våra medarbetare byter tjänst internt, deltar i projekt och arbetsgrupper samt deltar i vår stora konferens en gång per år.

Friskvård och hälsa

Att våra medarbetare är friska och mår bra är viktigt för oss. Därför erbjuder vi en riktigt bra privat sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidraget är på 2000kr per år och gäller för samtliga av skatteverket godkända aktiviteter. Bidraget är flitigt utnyttjat av våra medarbetare. 

Förälder

Om du ska vara föräldraledig betalar KVD ett föräldraledighetstillägg på 10 procent av din lön. Det innebär att som föräldraledig har du möjlighet att få upp till 90 procent av din vanliga lön.

Övriga förmåner

Våra anställda får förmånliga erbjudanden när de köper och säljer bilar via kvd.se. Vi har massage, fruktkorgar och mycket annat på våra anläggningar. 

 

Är du nyfiken på KVD och hur vår verksamhet fungerar? Kika gärna på filmen om oss nedan!