Tävlings- och vinstvillkor - Vinn en cykel

Tävlingsvillkor:

Kvdbils tävling om att vinna en Vélosophy Original Comfort Edition är öppen för privatpersoner över 18 år. Tävlingen pågår mellan den 2022-06-07 och 2022-06-19 och vinnaren kommer kontaktas via mejl efter att tävlingsperioden är avslutad, men senast den 2022-06-30.

Du deltar i tävlingen genom att signa upp dig på Kvdbils nyhetsbrev och besvara tävlingsfrågan i formuläret som deltagare kommer åt via tävlingssidan. Kvd-koncernens anställda kan ej delta i tävlingen. Det är totalt en (1) vinnare som tilldelas priset – en Vélosophy Original Comfort Edition. Vinnaren dras slumpmässigt och beslutet kan inte överklagas. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. Om vi inte kommer i kontakt med vinnaren via mejl en vecka efter det första försöket till kontakt kommer vinnaren att diskvalificeras från tävlingen och en ny vinnare dras. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi accepterar endast ett tävlingsbidrag per person. Vid misstanke om fusk har vi rätt att bortse från inskickade bidrag. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera villkoren under tävlingens gång.

Genom att delta i tävlingen antas att deltagaren har accepterat dessa villkor. Tävlingen arrangeras av Kvdbil AB och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Velosophy, Facebook eller Instagram. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst avprenumerera från vårt nyhetsbrev.

Vinstvillkor:

Vinsten är personlig och kan inte tilldelas någon annan än vinnaren. Cykeln kommer skickas från Velososphys lager, vinnaren står för eventuell fraktkostnad. Vinnaren kommer att bli ombedd att medverka i Kvdbils egna kanaler efter tävlingens gång.

ContactIcon
Kontakt