Tävlings- och vinstvillkor - Vinn 50 000 kr i rabatt

Tävlingsvillkor:

Kvdbils tävling om att vinna ett avdrag på 50 000 kronor vid köp av en bil till fast pris med ett försäljningspris över 100 000 kronor är öppen för privatpersoner över 18 år. Tävlingen pågår mellan den 2022-02-21 och 2022-03-20 och vinnarna kommer att kontaktas via mejl efter att tävlingsperioden är avslutad, men senast den 2022-03-31. Vinsten är giltig vid ett köptillfälle och kan tas ut som senast 3 månader efter det datum vinnaren kontaktats och gäller vid köp av en bil till fast pris vid ett tillfälle.

Du deltar i tävlingen genom att göra Bilguiden på kvd.se. Svara på frågorna i Bilguiden, ge en motivering om varför du ska vinna vinsten samt lämnar din e-postadress och accepterar att prenumerera på Kvdbils nyhetsbrev. Du får endast tävla en (1) gång per person. Vid flera tävlingssvar diskvalificeras du automatiskt i tävlingen. Kvdbils anställda kan ej delta i tävlingen.

En (1) person tilldelas vinsten 50 000 kronor att dra av på en bil som köpes till fast pris genom Kvdbil. Bilen måste ha ett försäljningspris över 100 000 kronor. Vinnaren dras slumpmässigt och beslutet kan inte överklagas. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. Om vi inte kommer i kontakt med vinnaren via mejl en vecka efter det första försöket till kontakt kommer vinnaren att diskvalificeras från tävlingen och en ny vinnare dras. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen antas att deltagaren har accepterat dessa villkor. Tävlingen arrangeras av Kvdbil AB och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst avprenumerera från vårt nyhetsbrev.

Vinstvillkor:

Vinsten är giltig vid ett köptillfälle och kan tas ut senast 3 månader efter det datum vinnaren kontaktats. Vinsten kan nyttjas som betalning på bilar som säljs till fast pris, med ett försäljningsvärde över 100 000 kronor se samtliga bilar här. Vinnaren tilldelas en kampanjkod för vinsten och denna kan inte överlåtas. Kampanjkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Villkoren ligger tillgängliga online och länkas till via kvd.se.

ContactIcon
Kontakt