Sälja din Suzuki SX4?

Begagnade Suzuki sx4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Suzuki SX4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Suzuki SX4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Suzuki SX4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Suzuki SX4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Suzuki SX4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Suzuki SX4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

FixedPriceIconSuzuki sx4 till ett fast pris
  AuctionIconSuzuki sx4 på auktion

   Suzuki är ett japanskt bilmärke som är mindre vanligt i Sverige än de flesta andra japanska fabrikat men likväl uppskattat för bland annat sin fyrhjulsdrift och nybilspriser. Mest kända är Suzuki för sin småbil Swift, en verklig långkörare i modellprogrammet, som lanserades redan under tidigt 1980-tal då västvärlden började kräva mindre och mer bränsleeffektiva bilar i spåren efter oljekrisen. Suzuki SX4 är däremot en mindre SUV-modell som första gången presenterades till årsmodell 2006 och kännetecknas designmässigt av sitt karaktäristiskt höga bakparti och lägre nos. En intressant anekdot är att bilen var ritad av ingen mindre än italienska Giorgetto Giugiaro, formgivaren bakom flertalet klassiska och modernare sportbilar så som Maserati 3200 GT. Modellen finns både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift varav den sistnämnda betingar ett högre begagnatpris.

   Vanligaste motorerna i Sverige för denna första generation är dieseldrivna 2-litersmotorn samt den bensindrivna 1,6-litersmotorn. Modellen började säljas under tiden då dieselbilar fortfarande dominerade marknaden men till den andra generationen, från år 2013 och framåt, är nästan samtliga bilar som rullar på de svenska vägarna utrustade med den bensindrivna 1,6-litersmotorn. De allra flesta Suzuki SX4, oavsett generation, är också utrustade med den manuella växellådan. Begagnatpriserna varierar en del beroende på utrustningsnivå.

   Bilmärken på Kvdbil

   ContactIcon
   Kontakt