Våra kunder

Sedan 1991 har vi arbetat för att skapa värde för våra kunder: säljare och köpare. Vårt oberoende innebär att vi arbetar för att både våra säljande och köpande kunder ska göra en så bra affär som möjligt på vår marknadsplats.

KVD - Begagnade bilar helt enkelt
KVD - Begagnade bilar helt enkelt
Att avyttra sina bilar eller andra fordon genom oss på KVD innebär en god affär med minsta möjliga ansträngning. Detta eftersom vi tar hand om hela affären åt dig, från första kontakt med säljkoordinator tills att pengarna finns på kontot. Hos oss på KVD kan både företag, myndigheter och privatpersoner sälja fordon och maskiner. Våra största säljande kunder är företag som säljer sina tjänstebilar genom vår marknadsplats, men även privatbilsförsäljning är en viktig del. 
 
För våra köpande kunder innebär KVDs breda bas av kända uppdragsgivare ett mycket stort utbud av begagnade bilar, båtar och andra fordon med känd historik från hela landet. Fordonen på vår marknadsplats kan köpas av såväl företag som privatpersoner och våra oberoende tester gör att man som köpare vet skicket på det begagnade fordon som man lägger bud på.

 

Film - Första minuten i nya bilen

Vi frågade några köpare om vi fick filma första minuten när de hämtar sin nya begagnade bil hos oss - det fick vi.