SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Noll krångel
Börja med kostnadsfri värdering online

Erbjudande till dig: 2000 kronor rabatt

Att sälja bilen ska vara enkelt. Därför tar vi på Kvdbil hand om hela affären åt dig. Dessutom får du just nu 2000 kronor rabatt på provisionskostnaden!

Så tar du del av ditt erbjudande

1. Få en kostnadsfri värdering

2. Uppge kampanjkoden RATOS
3.
Lämna bilen till oss eller låt oss hämta den!

Vi gör jobbet - du får bäst betalt

Att sälja bilen ska vara enkelt och tryggt, tycker vi. Vi på Kvdbil tvättar, städar och testar bilen inför försäljningen, värderar den och sköter sedan annonsering, visning och marknadsföring.

När försäljningen är avslutad ser vi till att ägarbytet sker och att pengarna hamnar på ditt konto. Vi har även all kontakt med köpare och svarar på eventuella frågor som kommer upp.

Vi hämtar där det passar dig

Vi kan hämta bilen där du önskar när du bokar tid i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping med omnejd. Du väljer själv den plats och tidpunkt som passar dig bäst.

Vill du veta mer eller se om vi kan hämta din bil för försäljning, kontakta oss på 010-167 30 20 eller saljdinbil@kvdbil.se

Villkor

*Gäller dig som är anställd på ett Ratosägt företag och säljer en bil på auktion. Rabatten på provisionskostnaden dras av när bilen är såld. Kampanjkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter. Vi tar emot bilar som är max 15 år gamla och som har max 30 000 mil på mätarställningen. Erbjudandet gäller under perioden 2022-11-01 - 2023-06-01.*

ContactIconKontakt