SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Planer för helgen?

5 tips på utomhusaktiviteter för hela familjen

__Visst är det härligt att spendera tid ute, även på vintern? Allt fler uppskattar att umgås utomhus och att upptäcka nya platser i sin närhet - något som ligger helt rätt i tiden. Här ger vi dig fem härliga tips på saker att göra utomhus i helgen. __

1. Turista hemma

Hur ofta går du in och letar efter utflyktsmål runt hörnet från där du bor? Det är sällan du måste köra långt ifrån platsen du kallar hemma för att upptäcka något helt nytt. Ta hjälp av din kommuns och lokala turistbyrås hemsidor för att hitta idéer och utflyktstips.

2. Åk skridskor

Är det fortfarande isande kallt där du bor? Passa på att ta med familjen ut och åk skridskor. Ett roligt och aktivt sätt att umgås! Men du, ta det försiktigt och se till att istjockleken är kontrollerad innan ni ger er ut på isen.

3. Kör femkamp

Är ni ett helt gäng som ska umgås? Femkamp öppnar upp för samarbete, många goda skratt och blir något att minnas. Varför inte låta alla ansvara för en egen tävlingsgren?

4. Ta en strandpromenad

Att promenera längs vattnet ska inte underskattas även under de kyligare månaderna. Stranden kan vara minst lika rolig att leka på för barnen på vintern som på sommaren. Och för de vuxna väntar en härlig utsikt att njuta av.

5. Laga maten ute

Vare sig du befinner dig på altanen med grillen eller i skogen med mattermos eller triangakök så är det något speciellt med känslan av att äta och tillaga maten ute, eller hur? Passa på att avsluta dagens utomhusäventyr genom att även äta och dricka något värmande utomhus.

ContactIconKontakt