SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Ett förmånligt billån
Noll admin för dig!

5 fördelar med att teckna billån genom Kvdbil

Behöver du låna pengar till bilköpet? Vi hjälper dagligen våra kunder att teckna billån och erbjuder dig fördelaktiga villkor och helhetslösningar.

1. Slipp telefonkö, förhandling och pappersarbete

Vi på Kvdbil säljer cirka 26 000 bilar om året och har därför möjligheten att förhandla fram ett fördelaktigt billån till dig. Du kan känna dig trygg i att vi samarbetar med DNB Finans som är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Vi på Kvdbil sedan fixar allt pappersarbete - så att du kan pyssla med annat!

2. Bilen används som säkerhet

Bilen används som säkerhet, så att lånet är knutet till bilen och inte till dig som äger bilen. Dessutom kan vi erbjuda dig en förmånlig ränta på 8,95 procent. Skönt att veta, eller hur?

3. Vi skräddarsyr lånet efter dina behov

Vi hjälper dig att anpassa ditt billån efter just dina behov och din ekonomi. Du har själv möjlighet att välja hur mycket du vill lägga i kontantinsats (minimum 20 %) för att på så vis kunna anpassa din månadskostnad.

4. Välj att ta billån med eller utan restvärde

Få en lägre månadskostnad genom att ta ett billån med restvärde. Det innebär att du inte amorterar av hela lånet under lånets löptid, istället har du kvar motsvarande bilens värde i skuld när amorteringstiden är slut. När lånetiden tar slut (oftast efter 36 månader) kan du välja att förlänga lånet eller att sälja bilen för att lösa ut resterande del.

5. Bli med bil idag!

Hittat en bil du gillar? Härligt! De flesta som köper bil väljer att finansiera köpet med ett billån. På så sätt har du möjlighet att lägga vantarna på bilen du gillar direkt!

ContactIconKontakt