Vilket sätt passar dig?

5 olika sätt att köpa och finansiera din nästa bil

Vi är alla olika, tänker olika och föredrar att göra saker på olika sätt - och så även när det kommer till hur vi köper bil, såklart. Därför erbjuder vi flera olika möjligheter när det kommer till hur du kan köpa, finansiera och bruka bil genom oss.

Vi har ett smörgåsbord av möjligheter när du ska köpa bil genom Kvdbil. Och för att det ska bli så enkelt som möjligt att se vad vi erbjuder dig, så har vi dukat upp dina valmöjligheter på ett och samma ställe.

Har du frågor kring någon av våra tjänster eller hur någonting fungerar kring ditt bilköp? Då är du varmt välkommen att kontakta vårt Kundcenter.

1. Köp på auktion

En klassiker hos oss, som hängt med sedan start. Förr hade vi fysiska auktioner i våra lokaler i Kungälv och nu för tiden kan du enkelt buda online - var du än är. Genom budgivning låter vi marknaden sätta priset, vilket innebär att du som köpare vet att du inte betalar för mycket, samtidigt kan säljaren känna sig trygg i att bilen säljs för marknadspris.

2. Köp till fast pris

Är du otålig och vill köpa din nya bil direkt? * Psst, vi fattar känslan!* Då rekommenderar vi dig att kika på vårt utbud av bilar till fast pris. För dessa bilar ingår 6 månaders bilgaranti, hemleverans i storstadsregionerna och 14 dagars ångerrätt.*

3. Finansiera köpet: Billån genom oss

Att teckna ett billån när du köper bil är vanligt. Du kan känna dig trygg i att vi dagligen hjälper våra kunder att teckna billån och kan erbjuda dig bra villkor och helhetslösningar.

Tips: För att du ska kunna se hur mycket din månadskostnad blir vid tecknande av billån genom oss har vi skapat Billån-snurran. Snurran finns vid varje annons under knappen "Smarta val på vägen" bakom knappen "Se budgivning" och är bekvämt förinställd på den nuvarande summan som budgivningen ligger på.

Du kan använda snurran för att justera både bindningstid men även höja priset för att se hur månadskostnaden förändras - och därmed se hur högt du är villig att buda.

4. Finansiera köpet: På egen hand

Har du pengarna på fickan, eller har du helt enkelt löst finansieringen till bilen på egen hand? Då kan du självklart välja att göra ditt köp kontant.

5. Äga eller privatleasa?

Hur vill du "ha din bil"? Vill du köpa bilen och äga den själv eller passar det bättre för dig att bruka men inte äga? Hos oss kan du antingen köpa bilen eller, på utvalda bilar, välja privatleasing.

Med vår tjänst Releasing privatleasar du en bättre, begagnad bil från endast 12 månader i taget. Du börjar betala en fast månadskostnad direkt, slipper kontantinsats och kan känna trygghet i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Ett flexibelt billiv väntar!


  • Erbjudandet om fri bilgaranti, 14 dagars ångerrätt och fri hemleverans gäller endast för privatpersoner.

Till alla privatleasing-bilar


Tillbaka till Nyheter

ContactIcon
Kontakt