Vi håller på att förändra en bransch

Vi tror på ett bättre sätt att köpa och sälja begagnade bilar och fritidsfordon. Det gör vi genom att erbjuda marknaden vår enkla, trygga och värdeskapande affärsmodell. Oavsett om du har ett företag med en stor vagnpark eller är en privatperson med en bil att sälja så tar vi hand om din affär! Karriär KVD

KVD har sedan starten 1991 utvecklats mycket men fokus har alltid legat på auktioner. Redan år 2000 var vi igång med e-auktioner och nu säljer vi fler än 23 000 personbilar årligen genom kvd.se. 

Vi har anläggningar från Malmö i söder till Luleå i norr. 2013 tog vi dessutom steget in på en helt ny marknad när vi öppnade en anläggning i centrala Oslo. 

Idag är vi ca 180 stolta medarbetare på KVD. Vi är ett snabbväxande företag med stort resultatfokus – varje dag ser vi till att vi blir lite bättre än vad vi var igår.

Vi erbjuder en välkomnande atmosfär, med engagerade medarbetare, utvecklande arbeten och inte minst har vi roligt på jobbet! 

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa mot att bli förstahandsvalet för alla som ska köpa och sälja bilar, maskiner och tunga fordon.

Läs mer om våra yrken, lediga tjänster och om hur det är att jobba på KVD här på våra karriärsidor. Skicka gärna in en spontanansökan om det inte just nu finns någon tjänst som passar dig.