SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Vi kommer och hämtar!
Ange koden HÄMTAUPP för fri* hämtning

Vi hämtar, testar och fixar när du säljer din bil

Sommaren börjar lida mot sitt slut och vardagen rullar på. Är det nu du passar på att sälja din bil? Härligt! Vi på Kvdbil sköter allt jobb kring försäljningen så att du kan pyssla med annat.

Erbjudande: Här bjuder vi på hämtningen

För att göra det ännu enklare för dig att sälja bilen kommer vi just nu och hämtar bilen kostnadsfritt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping.

Och här ger vi dig 1 000 kronor rabatt

Bor du utanför ovan nämnda städer? Inga problem! Oavsett var du befinner dig kan vi komma och hämta bilen du ska sälja. Och just nu ger vi dig 1 000 kronor rabatt på transportkostnaden!

Så tar du del av ditt erbjudande:

Uppge koden HÄMTAUPP i samtalet med oss eller när du gör din intresseanmälan för att sälja bilen genom auktion. Då ger vi dig fri hämtning av bilen, eller 1000 kronor rabatt på transportkostnaden – beroende på var i landet du bor.

Vad brukar en hämtning kosta?

Kostnaden för transporten beror bland annat på transportsträckans längd och på bilens storlek men oftast ligger kostnaden mellan 1 500 – 3 000 kronor. För att få ett exakt pris för just där du bor, ring vårt Kundcenter på 010 167 30 00.

Villkor

*Erbjudandet gäller under perioden 2023-08-21 – 2023-09-10 när bilen säljs via auktion. Bilen måste vara inlämnad till försäljnings senast 2023-10-16. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

ContactIconKontakt