Finansiering

Vi på KVD erbjuder tillsammans vår samarbetspartner Ecster dig som vinnande budgivare finansieringslösningar på bilar och fritidsfordon som säljs på vår marknadsplats kvd.se.

KVD hjälper dig med finansieringen av din begagnade bil
KVD hjälper dig med finansieringen av din begagnade bil
Tillsammans med Ecster erbjuder vi enkla och fördelaktiga finansieringsalternativ. Väljer du att finansiera din nya begagnade bil genom oss, gör du det till en ränta på 3,45 %. Om du är osäker på hur mycket du får låna, kan du enkelt ansöka om ett förhandsbesked genom Ecster
 
För mer information om hur vi kan hjälpa dig att finansiera din bil, vänligen kontakta kundtjänst på kundtjanst@kvd.se eller på telefonnummer 010-167 30 00.

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Kreditgivare är Ecster AB.Mer information om Ecster, (extern länk)

 
 
 
 

 

Räkna på din månadskostnad

Med hjälp av vårt verktyg kan du enkelt och snabbt räkna ut din månadskostnad och sedan ansöka om ett lånelöfte genom vår samarbetspartner Ecster. Vår finansieringslösning är både enkel och fördelaktig och du lånar till en ränta på 3,45 %. Lånelöftet är giltigt i en månad och redan idag kan du få ett förhandsbesked över hur mycket du får låna och därmed ha allt klart när auktionen avslutas.

Beräkna månadskostnad
Månadskostnad:
Beräkningen är baserad på räntesatsen 3,45%. Uppläggningsavgift 595 kr och aviavgift 49 kr per månad (lägre vid autogiro) tillkommer.

KVD erbjuder tillsammans med Ecster vinnande budgivare en enkel och fördelaktig finansieringslösning för ditt bilköp, hos oss lånar du till en ränta på 3,45 %. Ansök redan idag och du har allt klart när auktionen avslutas.