Köpa bil till fast pris - detta ingår

Dessa begagnade bilar är i toppskick och har efter utfört fordonstest inga eller mycket små anmärkningar. Sex månaders bilgaranti ingår och dessutom bjuder vi på hemleveransen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping med omnejd. Läs mer här.

6 månaders bilgaranti

6 månaders bilgaranti

14 dagars ångerrätt

Fri hemleverans i storstadsregionerna

SearchIcon
Aktiva filter
PersonbilCloseIcon
skodaCloseIcon
superbCloseIcon
Visar: 0/ 2
Rekommenderad
FordonstypPersonbilShowMoreIcon
MärkeskodaShowMoreIcon
ModellsuperbShowMoreIcon
KarossShowMoreIcon
DrivmedelShowMoreIcon
VäxellådaShowMoreIcon
ÅrsmodellShowMoreIcon
Visa fler filter

Köpa bil till fast pris - Hitta och köp begagnade bilar på kvd.se

Köpa bil till fast pris - Hitta och köp begagnade bilar på kvd.se

Är det dags att köpa bil? Då har du kommit rätt. På Kvdbil säljer vi mer än 26 000 bilar varje år vilket gör oss till Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lätt att köpa bil hos oss. Vi har därför sett till att alla bilar som säljs genom oss har genomgått vårt gedigna KVD-test. Betyget och omdömet från testet hittar du sedan i bilens annons.

Köpa bil - märken och modeller

Bland bilarna som du kan köpa till fast pris finns personbilar, pick-ups och skåpbilar och dessa finns till försäljning i olika prisklasser. Du kan köpa bil från under 10 000 kr och uppåt, populära märken, 5- och 7-sitsiga personbilar. Dessutom hittar du på kvd.se även begagnade picks-ups med både täckta och öppna flak för att kunna lösa olika transportuppgifter.

Tryggt att köpa bil hos Kvdbil

Alla bilar som du kan köpa till fast pris hos oss har genomgått KVD-testet – ett standardiserat fordonstest på mer än 170 punkter som genomförs av våra professionella fordonstekniker.

Köpa bil bästa billånet

Vi på Kvdbil vill göra det enkelt för dig att köpa bil. Vi erbjuder därför en finansieringslösning anpassad för dig - efter just dina behov. Du väljer själv hur mycket du vill betala i kontantinsats (minimum 20 procent) och hur mycket du betalar per månad.

ContactIcon
Kontakt