SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Just nu: Stort köpsug

Guldläge att sälja bilen

Visste du att vi började årets första månad med att sälja 18 procent fler bilar än samma period förra året? Och det på en marknad med 4 procent färre försäljningar. Passa på och sälj din bil när köpsuget fortfarande står sig starkt!

Erbjudande: Få 1 500 kr rabatt på säljprovisionen

Uppge koden GULDLÄGE när du gör en intresseanmälan för att sälja bilen genom auktion. Vi tar fram ett uppskattat försäljningspris åt dig och sedan låter du oss hämta upp bilen eller lämnar själv in den till oss. Och du, intresseanmälan är inte bindande!

Vi tar hand om allt

  • Vet du inte vad din bil är värd? - Det vet vi!

  • Orkar du inte ta din bil till oss? - Vi hämtar den!

  • Pallar du inte att visa upp din bil? - Det fixar vi!

  • Känns det läskigt med eventuella reklamationer? - Lugn, vi tar allt ansvar!

Inte säljläge nu?

Vi förstår! Att sälja bilen är ett stort beslut och ibland kan man behöva fundera lite. Genom att bli medlem hos oss får du värdefulla tips inför en försäljning och inte minst missar du inte kommande erbjudanden.​

Villkor

*Erbjudandet gäller under perioden 2023-03-06 – 2023-03-19 när bilen säljs via auktion, max 1 försäljning per privatperson och företag. Bilen måste vara inlämnad till försäljning senast 2023-04-19. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt