Hero background
Sommar, sol, sälja bilen

Mer klirr i semesterkassan? Javisst!

Mitt i semestern passar vi på att ge dig 1500 kronor rabatt när du säljer bilen genom oss. Mer klirr i kassan till något annat i sommar, helt enkelt.

Erbjudande: Få 1 500 kr rabatt på säljprovisionen

Uppge koden KLIRR när du gör en intresseanmälan för att sälja bilen genom auktion. Vi tar fram ett uppskattat försäljningspris åt dig och sedan låter du oss hämta upp bilen eller lämnar själv in den till oss. Och du, en intresseanmälan är inte bindande!

Vi tar hand om allt

  • Vet du inte vad din bil är värd? - Det vet vi!

  • Orkar du inte ta din bil till oss? - Vi hämtar den!

  • Pallar du inte att visa upp din bil? - Det fixar vi!

  • Känns det läskigt med eventuella reklamationer? - Lugn, vi tar allt ansvar!

Inte säljläge nu?

Vi förstår! Att sälja bilen är ett stort beslut och ibland kan man behöva fundera lite. Genom att bli medlem hos oss får du värdefulla tips inför en försäljning och inte minst missar du inte kommande erbjudanden.​

Villkor

*Erbjudandet gäller under perioden 2022-07-11 – 2022-07-24 när bilen säljs genom auktion. Bilen måste vara inlämnad till försäljning senast 2022-09-24. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. 

ContactIcon
Kontakt