SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Dags att vända blad?

Nystarta nu, med en såld bil.

Många pratar hellre om en nystart till hösten än i början utav året. Så kanske är det nu du ska ta tag i att sälja bilen? Fast låta oss göra hela jobbet åt dig. Och dessutom få 1500 kronor rabatt på säljprovisionen just nu. Ganska så bra nystart, va?

Erbjudande: 1500 kr rabatt på säljprovisionen

Ange kampanjkoden VÄNDBLAD när du gör en intresseanmälan om att sälja bilen genom auktion. Vi tar fram ett uppskattat försäljningspris åt dig och sedan låter du oss hämta upp bilen eller lämnar själv in den till oss. Och du, intresseanmälan är inte bindande!

Inte säljläge nu?

Vi förstår! Att sälja bilen är ett stort beslut och ibland kan man behöva fundera lite. Genom att bli medlem hos oss får du värdefulla tips inför en försäljning och inte minst missar du inte kommande erbjudanden.​

Villkor

*Erbjudandet gäller under perioden 2023-07-31 – 2023-08-13 när bilen säljs via auktion, max 1 försäljning per privatperson och företag. Bilen måste vara inlämnad till försäljning senast 2023-09-13. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt