SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Gör en smidig försäljning

Vi kommer och hämtar bilen

Vi älskar supersmidiga bilförsäljningar. Därför kommer vi och hämtar bilen hemma hos dig och fixar sedan hela försäljningen. Du får pengarna på kontot utan att lyfta ett finger.

Så tar du del av ditt erbjudande

Uppge koden SMIDIGT i samtalet med oss eller när du gör din intresseanmälan för att sälja bilen.

Börja med en kostnadsfri värdering

Här bjuder vi på hämtningen

För dig som bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping bjuder vi på hämtningen av din bil. I resten av Sverige får du just nu 1 000 kronor rabatt på hämtningen!

Stockholm

Postnumrets första siffror Pris
10-19 995 kr Just nu: 0 kr

Göteborg

Postnumrets första siffror Pris
40-44 995 kr Just nu: 0 kr

Malmö

Postnumrets första siffror Pris
21, 22 995 kr Just nu: 0 kr

Linköping

Postnumrets första siffror Pris
58 995 kr Just nu: 0 kr

Jönköping

Postnumrets första siffror Pris
55 995 kr Just nu: 0 kr

I övriga Sverige ger vi dig 1 000 kronor rabatt

Bor du utanför ovan nämda städer? Inga problem! Oavsett var du befinner dig kan vi komma och hämta bilen du ska sälja. Och just nu ger vi dig 1 000 kronor rabatt på transportkostnaden!

Vad kostar transporten?

Kostnaden för transporten beror bland annat på vilken sträcka och på bilens storlek men oftast ligger kostnaden mellan 1 500 – 3 000 kronor.

För att få ett exakt pris för just där du bor, ring vårt Kundcenter på 010 167 30 00.

Vad är min bil värd?

Börja med att se vad vi uppskattar att din bil är värd. Sedan väljer du att få betalt direkt eller låt oss sälja den till högste budgivare.

Se vad din bil är värd

Så går en försäljning till

Antingen säljer du bilen till direkt till oss och får betalt inom tre dagar. Eller låt oss sälja till högsta budgivare, vilket möjliggör för ännu bättre betalt.

Innan bilen läggs ut till försäljning tvättar och fotograferar vi den. Sedan marknadsför vi bilen på flera säljsajter samt visar upp den för potentiella köpare. Vi sköter sedan allt pappersarbete och ser till att du får pengarna på kontot.

Läs mer om hur en försäljning går till här.

Kontakta oss

För privatpersoner: Vill du veta mer eller se om vi kan hämta din bil för försäljning, kontakta oss på 010-167 30 20 eller saljdinbil@kvdbil.se

För försäljning via ett företag: Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig som företag, kontakta oss på 010-167 30 21 eller forsaljning@kvdbil.se


Villkor

Fri upphämtning gäller i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping eller Jönköping. Rabatt på transportkostnaden på 1000 kronor gäller i övriga Sverige. Bilen säljs via auktion eller direkt till oss för ett fast pris. Erbjudandet gäller under perioden 2022-05-23 - 2022-06-12. Bilen behöver vara inlämnad till försäljning senast 2022-08-12. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt