Är ditt företag bättre på annat än att sälja bil?

Erbjudande: Fri hämtning av företagsbilen

__Behöver du sälja en av företagets bilar, men har fullt upp med annat? Lugnt. Fortsätt med det du gör bäst och låt oss sköta hela jobbet kring försäljningen av din företagsbil. Just nu erbjuder vi dessutom fri hämtning av bilen du vill sälja! __

Just nu bjuder vi på hämtning av bilen du vill sälja genom oss. Vi kan hämta i hela landet och bjuder på transportkostnader upp till ett värde om max 3000kr exkl moms.

Ta del av erbjudandet

Använd kampanjkoden KVDBILFIXAR när du gör en intresseanmälan för att sälja din bil på kvdbil.se så fixar vi en kostnadsfri upphämtning av företagsbilen du ska sälja.


[Få ett uppskattat försäljningspris](https://www.kvd.se/s%C3%A4lja-bil)

Hur fungerar det att sälja bilen genom Kvdbil?

När du säljer bilen genom oss tar ett helt team hand om affären. Oavsett om bilen du vill sälja är företagsägd eller på leasing, så hjälper vi dig från början till slut. Vi testar och tvättar bilen, värderar, fotograferar, annonserar och marknadsför den. Vi visar bilen för potentiella köpare, sköter ägarbyte, allt pappersarbete och ser till att du får pengarna på ditt konto. Du slipper allt jobb med bilaffären och kan fortsätta med ditt, helt enkelt!

Kontakta oss

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig som företag eller har du frågor om erbjudandet? Kontakta oss på 010-167 30 21 eller forsaljning@kvdbil.se. Du kan även läsa mer om vad vi kan erbjuda dig som företag på vår företagssida.

Villkor

Kampanjkoden gäller t.o.m 2020-12-31 för dig som bokar upphämtning av företagsbil. Erbjudandet gäller transport till ett värde om max 3000 kr exkl moms. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. En intresseanmälan är inte bindande.

Tillbaka till "Sälja företagsbil"

ContactIcon
Kontakt