Begagnade bilar på auktion – stort utbud av testade bilar

Här hittar du begagnade bilar som säljs via budgivning. Många är i bästa skick med få mil på mätaren, medan andra kan behöva fixas till litegrann. Alla har genomgått vårt oberoende fordonstest för begagnade bilar och resultatet publiceras öppet. Läs mer här.

Testade på över 170 punkter

Testade på över 170 punkter

Budgivning ger marknadspris

14 dagars fri bilförsäkring

SearchIcon
Aktiva filter
volkswagenCloseIcon
Visar: 20/ 90
Rekommenderad
FordonstypShowMoreIcon
MärkevolkswagenShowMoreIcon
ModellShowMoreIcon
KarossShowMoreIcon
DrivmedelShowMoreIcon
VäxellådaShowMoreIcon
ÅrsmodellShowMoreIcon
Visa fler filter

Du ser nu 20 av 90 träffar

Begagnade bilar till salu på auktion - Hitta och köp beg bilar på kvd.se

Ska du köpa en begagnad bil på auktion?

På Kvdbil säljer vi mer än 26 000 bilar varje år vilket gör oss till Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lätt att köpa bil hos oss. Vi har därför sett till att alla bilar som säljs genom oss har genomgått vårt gedigna KVD-test. Betyget och omdömet från testet hittar du sedan i bilens annons. Bland våra auktioner på kvd.se hittar du begagnade personbilar, pick-ups och skåpbilar till salu och dessa finns i olika prisklasser. Du hittar fordon från under 10 000 kr och uppåt, populära märken, 5- och 7-sitsiga personbilar. Dessutom hittar du på kvdbil.se även begagnade picks-ups med både täckta och öppna flak för att kunna lösa olika transportuppgifter.

Några av det pick-up modeller som förekommer på våra auktioner är bland annat Toyota Hilux och Nissan Navara. Utöver personbilar och pick-ups säljer vi varje vecka på våra auktioner ett stort antal begagnade skåpbilar i olika prisklasser. Här finns begagnade bilar till salu i alla möjliga storlekar som är anpassade för just dina önskemål.

Begagnade bilar till salu i hela Sverige

Kanske finns några av våra begagnade bilar som du är intresserad av på annan ort. I så fall kan vi transportera bilen till den anläggning som passar dig bättre. Priser för transport hittar du i prislistan på vår sida om transport på kvd.se.

Är du istället intresserad av att sälja ett fordon, kan vi hjälpa dig med detta. När du säljer ditt fordon genom oss tar vi hand om hela affären. Vi tvättar, städar och testar bilen inför försäljningen, värderar den och fotograferar innan den läggs upp till försäljning via auktion på kvd.se. När auktionen är avslutad ser vi sedan till att ägarbytet sker, att pengarna hamnar på ditt konto och vi sköter all administration. Och skulle det mot förmodan uppstå problem efter försäljningen är det till oss på Kvdbil som köparen vänder sig.

ContactIcon
Kontakt