SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Titta fritt i sommar, höst och vinter
Uppge koden TITTAFRITT

Sälj bilen och få ett halvårs streaming hos Viaplay

Avrundar du gärna din dag med en mysig film? Eller är en hel seriesäsong per kväll mer din melodi? Vad som än passar dig och din familj bjuds du just nu på maxad underhållning hos Viaplay när du säljer bilen genom oss. Frossa i allt ifrån Greta Gris och Paw Patrol till Outlander och helt nya serien The Swarm.

Erbjudande: Få 6 månaders Viaplay Film & Serier när du säljer bilen

Till och med den 2/7 bjuder vi dig på 6 månaders fri streaming av Viaplays paket Film & Serier när du säljer bilen genom oss. Uppge koden TITTAFRITT när du gör din intresseanmälan för att sälja bilen genom auktion. Vi skickar din värdekod på 6 månaders fritt Viaplay Film & Serier så fort din bil är såld.

Smaka på utbudet – sevärda tips inför sommaren

Serie: The Swarm

När mänskligheten står inför ett hot från en okänd intelligens i havet lägger ett team av forskare fram en till synes omöjlig teori som kommer att utmana mänsklighetens självbild som den ultimata skapelsen.

Serie: Outlander säsong 7

Nu har precis en efterlängtad ny säsong av Outlander släppts, serien baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.

Film: The Woman King

Inspirerad av sanna händelser är det här den anmärkningsvärda, actionfyllda historien om de kvinnliga krigare som skyddade det afrikanska kungariket Dahomey.

Film: After We Fell

Tessa har fått sitt drömjobb och förbereder sig för att flytta till Seattle, men Hardins svartsjuka och oförutsägbara beteende når nya höjder och hotar nu att rasera deras relation.

Villkor:

Erbjudandet om att få 6 månaders kostnadsfritt tittande med paketet "Film & Serier" hos Viaplay (värde 894 kr) gäller för privatpersoner när du gör en intresseanmälan för att sälja bilen genom oss under perioden 2023-06-19 - 2023-07-02. Erbjudandet gäller för en (1) bil och endast vid såld bil genom auktion, ej om du säljer bilen direkt till oss på Kvdbil. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Efter 6 månader fortsätter din prenumeration för 149 kr/mån om den inte sägs upp, avsluta när du vill.

ContactIconKontakt