SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

1 500 skäl att sälja bilen i sommar

Sälj bilen och få 1 500 kr i rabatt på provisionskostnaden när du säljer via Kvdbil. Vi sköter allt jobb kring försäljningen så att du kan pyssla med saker som är roligare. Att bara vara, till exempel. 

Erbjudande: Få 1 500 kr rabatt på säljprovisionen

Uppge koden 1500KR när du gör en intresseanmälan om att vi ska sälja bilen åt dig, så får du 1500 kronor rabatt på provisionskostnaden. Vi tar fram ett uppskattat försäljningspris och du kan få bilen hämtad eller så lämnar du in den till oss. Och en sak till, intresseanmälan är inte bindande!

 Att sälja bilen – på mindre än 3 min:

Vi tar hand om allt

  • Vet du inte vad din bil är värd och vad du ska sälja den för? Vi värderar den åt dig.

  • Får du inte ihop logistiken? Lugn! Vi hämtar din bil.

  • Känns det som ett projekt att städa, tvätta, fota och dessutom visa upp bilen för köparen? Vi fixar! Från tvätt till foto till uppvisning.

  • Känns det svårt med eventuella reklamationer? Ingen fara! Vi tar hand om det också.

Inte riktigt säljläge?

Vi förstår! Att sälja bilen är ett stort beslut och ibland kan du behöva fundera lite. Under tiden kan du bli medlem hos oss för att ta del av värdefulla tips inför en försäljning. Dessutom får du koll på kommande erbjudanden.​

Villkor

Erbjudandet gäller under perioden 2024-06-10 – 2024-06-23 när Kvdbil säljer bilen åt dig, max 1 försäljning per privatperson och företag. För att ta del av erbjudandet behöver du ange kampanjkoden "1500KR" i din intresseanmälan. Bilen måste vara inlämnad till försäljning senast 2024-07-21. Erbjudandet kan inte överlåtas eller kombineras med andra erbjudanden och gäller vid försäljning av max en bil. Vi har inte möjlighet att ta emot bilar som är över 15 år gamla eller har över 30 000 mil på mätarställningen. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt