SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Du får extra!
Få betalt direkt eller efter budgivning

Få 1500 kronor extra i plånboken

Gör en busenkel försäljning och sälj bilen på det sätt som passar dig. Sälj bilen direkt till oss och få betalt inom cirka tre dagar eller välj budgivning i en öppen auktion.

Du väljer hur du vill sälja bilen:

  • 1500 kr rabatt när du säljer bilen genom budgivning eller

  • 1500 kr extra betalt när du säljer bilen direkt till oss

Så tar du del av erbjudandet

Uppge koden 1500EXTRA när du gör en intresseanmälan för att sälja bilen genom auktion. Eller nämn koden i samtalet med oss om du väljer att sälja bilen direkt till Kvdbil.

Så går försäljningen till

När du säljer bilen kan du välja att få betalt utifrån en budgivning eller få betalt direkt vid inlämning. En budgivning möjliggör för ett högre pris medans att sälja bilen till oss ger en snabbare affär.

Vilket sätt du än väljer så tar vi fram ett uppskattat försäljningspris åt dig och sedan kan du låta oss hämta upp bilen eller lämnar själv in den till oss!

Inte säljläge nu?

Vi förstår! Att sälja bilen är ett stort beslut och ibland kan man behöva fundera lite. Genom att bli medlem hos oss får du värdefulla tips inför en försäljning och inte minst missar du inte kommande erbjudanden.​

Villkor

*Erbjudandet om 1500 kronor rabatt (inklusive moms) gäller 2022-02-21 t.o.m. 2022-03-06 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatten på provisionskostnaden dras av när bilen är såld genom auktion. Den extra betalningen om 1500 kr läggs på inköpspriset efter samtal med Kvdbil.  Erbjudandet gäller max en bil som är max 15 år gammal och som har en mätarställning på max 30 000 mil. En intresseanmälan är inte bindande.

ContactIconKontakt